Zomer

In de zomer, vakantie vieren met het hele gezin in het Postwiesen skidorp Neuastenberg in het Sauerland (onderdeel van Ferienwelt Winterberg), wij garanderen u dat u zich niet zult vervelen. In de nabije omgeving van ons appartement vindt u mountainbike routes, schitterende wandelroutes (Rothaarsteig en de Hochsauerland Höhenstrasse),  golfbanen, het Winterberg Mountainbike Park,  de kindvriendelijke rodelbaan, de Panoramabrug, skischans, de Erlebnisberg Kappe en het Kletterwald. Deze actieve avontuurparken bieden uw kinderen in de zomer de hele dag plezier. Erlebnisberg Kappe huisvest onder andere de Panorama Brücke. Fort Fun Abenteuerpark in Bestwig is ook zeer zeker de moeite waard.  Daarnaast zijn er prachtige kastelen en burchten in de plaatsen Soest en Arnbergs die zeker de moeite waard zijn. Verkoeling is er in de zomer maanden ook genoeg te vinden aan de stuwmeren en meren in de nabije omgeving. Voor meer informatie en openingstijden van deze parken kunt u even kijken op hun website of een bezoek brengen aan de plaatselijke VVV maar uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van het uitzicht en de rust op de Postwiese op het ruime balkon van het appartement. BBQ’ en is helaas niet toegestaan.

In de wintermaanden kunt u vanaf het balkon ’s avonds genieten van de verlichte Postwiese skipiste. Bij goede sneeuwcondities is de piste van donderdagavond t/m zondagavond verlicht en kan er worden geskied, gerodeld of gesnowboard.

P1020039P1020044P1020045

Er zijn twee golfbanen in de omgeving, Golfclub Winterberg en Golfclub Schmallenberg. Uitdagende banen in een glooiend bosrijk landschap. Wilt u een rondje lopen dan adviseren wij u om te reserveren. Meer informatie over teetime reserveringen en over de desbetreffende banen vindt u terug op de respectievelijke websites van de golfclub.

IMG_8045IMG_7249

 

 

 

 

IMG_1749

Bezoek ook eens met het gezin, familie en/of vrienden de nabijgelegen Grotten, Burchten en Kastelen in Soest en Arnsberg. Altijd al willen zien hoe bier wordt gebrouwen, dan is een bezoek aan Warsteiner Welt zeker de moeite waard. Dagelijks zijn er rondleiding.

IMG_1877

IMG_1876

IMG_1875

IMG_7267

IMG_7186

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Residence Astenberg / Ferienwohnung Talblick. All Rights Reserved